STUDIOVERHUUR

Hoofdkantoor – Nieuwe Hemweg 6M – 1013 BG Amsterdam
Contact

Bekijk de kleuren van onze paper backgrounds

Foto studioverhuur

Bij Allards Studioverhuur je een professionele fotostudio, studio voor een filmopname of een commercial. Met verschillende studio’s in en rond Amsterdam vind je hier altijd de ruimte die groot genoeg is voor jouw productie.

allard-studios-studio-huren

Film- en fotostudio’s, te huur in Amsterdam West

Of je nu een groot object zoals een vrachtwagen in een fotostudio wilt fotograferen of met meerdere teams in een grote studio tegelijk wilt werken. Alles kan in een van onze film- en fotostudio’s. In deze studio’s bieden wij al veel kwalitatieve faciliteiten standaard aan zoals een grote limbo in wit en groen en een beweegbaar tussenplafond. En wil je meer voorzieningen of heb je extra equipment nodig, dan huur je dat er gewoon bij.

allard-studios-studio-faciliteiten

Studio’s met alle voorzieningen

Alle studioruimtes beschikken over professionele kleed- en make-upruimtes, een kantine, gratis parkeergelegenheid voor de deur en voldoende stroomvoorzieningen. In sommige studio’s heb je de mogelijkheid om ook gebruik maken van diverse ophangmogelijkheden. En voor wie binnen een fotoshoot bij daglicht wilt houden daarbij hebben we een daglichtstudio beschikbaar.

allard-studios-studio-4-daglicht-voorzieningen

Studioruimte huren?

Je huurt bij ons al een studioruimte vanaf een paar uur tot enkele weken. Heb je nog verdere vragen omtrent de studioverhuur van onze ruimtes? Bel of mail ons dan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

allard studios wanden op maat

Decor en catering als optie

Decorwanden en decorelementen zijn in diverse maten aanwezig en kunnen op verzoek op maat gemaakt en in de juiste kleur geschilderd worden zodat de stylistes op de productiedag in een plug ’n play studio arriveren. Ook hebben wij catering in huis zodat je tijdens de opnames of fotoshoot ook altijd van een ontbijt, gezonde lunch, heerlijke salade of andere maaltijd kunt genieten. Zowel het decor als de catering is optioneel en boek je apart erbij als je bij ons een studio huurt.

allard-studios-catering

Studio equipment en ondersteuning

Beschik je niet over alle materialen voor de opname? Dan huur je het bij ons. Met een brede voorraad van equipment van bekende merken zoals onder andere Profoto en broncolor sta je bij ons nooit met lege handen. Onze equipment is beschikbaar voor opnames zowel in-house als op locatie. Kijk eens in ons aanbod of bel voor een persoonlijk advies. En vanzelfsprekend zijn wij er ook als je op de draaidag zelf extra ondersteuning wenst bij de techniek of productie of om met eigen transport jouw materialen nog af te leveren of snel op te halen.

allard-equipment-rental-products

High-end equipment?

Het equipment dat je bij ons huurt is uitsluitend up-to-date en van high-end materiaal en betrouwbare merken. En natuurlijk leveren we daarbij een uitstekende service zoals:

  • Snelle planning en levering
  • Eenvoudige bestelling online
  • Persoonlijk advies bij jouw bestelling, 7 dagen per week
  • Afgeleverd en opgehaald op locatie
  • Of juist dag en nacht te retourneren in een beveiligde loods in Amsterdam
  • Professionele verpakking
  • Flexibele werkwijze

allard-equipment-koerier