STUDIO SUNRISE ROTTERDAM

Weegbreestraat 23-23G – 3053 JS Rotterdam

Studio Sunrise
Weegbreestraat 23
3053 JS Rotterdam

T +31 20 606 17 00
M +31 6 5025 3263
E info@allardstudios.nl

allard-studios-plattegrond

Studio Sunrise Rotterdam
Adres Weegbreestraat 23-23G Rotterdam
Afmeting (lxbxh)  11,2x10x 3,40 (zijkant)  4,80 (midden)
Wand X
Loopbruggen X
Limbo 1  X
Limbo 2  X
Laaddeur (bxh)  ja
Stroompunten ja
Daklicht nee
Kleed- en make-upruimte Aanwezig
Productiekantoor Aanwezig
Kantine Aanwezig
Gratis parkeren Ja
WiFi Aanwezig
Chromakey (greenscreen & bluescreen) X
Zwarte gordijnen X
Vergaderruimte X

Heb je een fotostudio in Rotterdam nodig voor high-end audiovisuele producties? Dan huur je onze Studio Sunrise. Met zo’n 112 m2 is het groot genoeg voor uiteenlopende opnames. En natuurlijk is ook deze studio voorzien van veel handige faciliteiten.

Lichte, ruime studio

Zo is deze studio licht, ruim en kan makkelijk met grote stukken ingericht worden vanwege de laaddeur. Vanzelfsprekend bevat ook deze studio voldoende stroompunten, is er een kleed- en make-upruimte aanwezig en kun je gebruik maken van zowel een productiekantoor als de comfortabele kantine.

Professioneel ingericht en met uitgebreide ondersteuning

Studio Sunrise in Rotterdam (een samenwerking met Allard Studio’s) is net als de vele andere fotostudio’s ruim en flexibel opgezet . Dat betekent niet alleen dat de locatie professioneel is ingericht, het heeft ook als voordeel dat je eenvoudig betrouwbare apparatuur voor fotografie en digitale beeldbewerking kunt huren. Zo hebben we onder meer Elinchrom en Profoto beschikbaar. Daarnaast kun je bij ons ook deskundig advies inwinnen zodat jouw draaidag soepel zal verlopen, laten we desgewenst de catering verzorgen en kun je bij ons ook aanvullende technische en/of productionele ondersteuning boeken. Bij Allard Studio’s weten we immers hoe het werkt in deze branche en daar laten we je graag van profiteren.

Fotostudio huren in Rotterdam? Bel ons!

De fotostudio in Rotterdam is gelegen aan de Weegbreestraat 23. Je kunt voor de deur gratis parkeren en vanzelfsprekend is er wifi aanwezig. Wil jij ook een fotostudio huren in Rotterdam? Dan bel je ons om deze lichte, ruime studio snel te boeken. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.