TOEPASSINGEN

Film, foto, commercial en meer…
Contact

Altijd een geschikte studio

In onze zeven professionele studio’s in Amsterdam en omgeving kun je altijd terecht voor een fotoshoot, opname van een film of commercial en nog veel meer. Goed bereikbaar, met voldoende gratis parkeerplekken en vooral met alle denkbare faciliteiten.

Verschillende studio’s, verschillende toepassingen

De zeven studio’s hebben elk een andere afmeting en beschikken over verschillende extra’s. Daarmee zijn ze geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Van een fotoshoot met grote objecten, een opname bij daglicht of juist een draaidag met meerdere teams, je maakt het in onze studio’s.

Meerdere teams

Dankzij de aanwezige infrastructuur is het hier heel goed mogelijk om met meerdere teams tegelijk te werken. Zo zijn de goed gefaciliteerde en professionele make-up- en kleedruimtes ideaal voor onder andere modereportages waarbij de verschillende teams naast elkaar kunnen werken om zo sneller de fotoproductie te realiseren. En door de grootte zijn de studio’s ook toegankelijk voor opnames met grote objecten zoals auto’s en zelfs trucks.

Aanvullende diensten

Het aanbod, de faciliteiten en de mogelijkheid tot het huren van equipment bij Allard Studio’s is bijzonder uitgebreid. Zo kun je bij ons ook terecht voor aanvullende diensten zoals:

  • Eigen transport
  • Catering
  • Decor
  • Technische productionele ondersteuning
  • Equipmentverhuur

Wil je een film- of fotostudio huren?

Wil je een studio huren voor een fotoshoot, filmopname of andere audiovisuele productie? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag bij de keuze van de juiste studio en het equipment dat je daarbij nodig hebt.