Over ons

Over ons

Studio’s voor high-end audiovisuele producties

Met meer dan dertig jaar ervaring weten we bij Allard Studio’s wat nodig is en dus zijn de studio’s die je bij ons kunt huren allemaal geschikt voor high-end audiovisuele producties. Daarbij hebben we ook een ruime voorraad van uiterst kwalitatieve equipment voor fotografie. Elke fotoproductie en iedere tv- of filmopname is bij ons altijd mogelijk.

Professioneel en flexibel

Wie al zo lang meeloopt in het vak weet hoe het werkt. Zowel qua techniek en productie als de usance in deze branche. En daar houden we rekening mee. Bij ons vind je dus niet alleen professionele studio’s, wij zijn er ook voor productionele ondersteuning, persoonlijk advies en het regelen van alle aanvullende voorzieningen zodat de productie goed en soepel kan verlopen.

Ondersteuning van jouw productie

Een productie kan nog zo goed gepland worden, het loopt altijd anders dan verwacht. En dan zijn wij er om te helpen. Bijvoorbeeld met onze eigen transportdienst om materialen op te halen of ergens af te leveren. En met een 24/7 beveiligde loods waar gehuurd equipment dag en nacht geretourneerd kan worden. En wil je de catering geregeld hebben of decorstukken op maat klaar hebben staan? Bel ons even en het wordt geregeld.

Equipment, digital, decors, backgrounds, props of catering in de studio nodig?

EQUIPMENT
CATALOG

WALLS &
DECORS

PAINTED
BACKGROUND

+55 PAPER
BACKGROUNDS

PROJECTION
BACKGROUND